Vissoep
Zo maak je 't klaar:
1. Maak de groente schoon.
2. Snijd de ui en knoflook klein, de paprika in blokjes en de prei in ringen.
3. Fruit de ui en knoflook in de olie zacht. Bak de paprika en prei kort mee.
4. Voeg de tomatenblokjes, kruiden en het water toe en breng dit aan de kook. Snijd de vis in stukjes en meng door de soep.
5. Roer de garnalen en doperwten erdoor. Laat de vis in een paar minuten gaar worden.
6. Was de selderij en snijd klein. Roer door de soep.
7. Serveer het brood bij de soep.
Eet smakelijk!
|
* 1 ui
* 1 teentje knoflook
* 1 (rode) paprika
* 1 prei
* 1 eetlepel olie
* 400 gram tomatenblokjes zonder zout
* 2 theelepels Provençaalse kruiden
* 250 ml water
* 200 gram kabeljauwfilet
* 50 gram garnalen
* 100 gram doperwten (diepvries)
* 4 takjes selderij
* 1 volkoren stokbrood |
|