Snelle kip-goulash
Zo maak je 't klaar (voor 2 personen):
1. Maak de ui en de paprika schoon.
2. Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
3. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
4. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
5. Snijd de kipfilet in blokjes.
6. Verwarm de margarine en bak de kip en de ui in enkele minuten lichtbruin.
7. Bak de goulash-kruiden kort mee.
8. Voeg de paprikablokjes, de aardappelblokjes, 200 ml water en het stukje bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook het gerecht in 10 minuten gaar.
9. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
10 Schep aan tafel een lepel yoghurt op de goulash en serveer de sperziebonen erbij.
Eet smakelijk!
|
* 1 ui
* 1 rode paprika
* 500 gram aardappelen
* 400 gram sperziebonen
* 200 gram kipfilet
* 2 eetlepels vloeibare margarine
* 1 eetlepel goulash-kruiden
* ¼ bouillontablet
* 2 eetlepels halfvolle yoghurt |
|